| 24 вересня 2013
 Хриcтинівчани співатимуть у Ніцці на Міжнародному чемпіонаті з караоке

10 жовтня три христинівчанки співатимуть у фінальній частині Міжнародного чемпіонату з караоке, що проходитиме у французькій Ніцці.
Вразивши своїм вокалом навесні цього року журі Міжнародного чемпіонату караоке у Коста Брава (Іспанія), три христинівчанки Вероніка Яковенко її мама Ірина та викладач з вокалу Наталія Андрійчук отримали запрошення до фінальної частини конкурсу, що відбудеться у Франції на сонячному березі Середземного моря.
- Попередньо конкурс мав проходити у Каннах – говорить Ірина Яковенко.-  Проте ми абсолютно не проти завітати і у Ніццу, яку організатори визначили місцем проведення фінальної частини конкурсу.
Головний акцент співоча команда робить на наймолодшій своїй конкурсантці.
- Хоча і ми з Наталією Андрійчук теж прийматимемо участь у конкурсі, проте пісні із якими ми вийдемо на сцену оберемо уже безпосередньо перед виступом.  Адже перш за все їдемо у Францію підтримати Вероніку. Знаємо, що  конкурсанти будуть надзвичайно сильними. Хотілося б отримати перемогу і у фіналі, проте впевнена, що у будь-якому випадку цей конкурс та подорож до Ніцци подарують нам безліч приємних вражень та емоцій
Наймолодша з учасниць – 11-річна Вероніка Яковенко готує  для співочого чемпіонату близько шести композицій:
- Головний акцент робимо на композиціях : Adele – «Rolling in the Deep»,
«Shady Lady» із репертуару Ані Лорак та «I Feel Good» переспівану Тіною Кароль. Також з репертуару Кароль готуємо пісню «Зелен клен» і маємо у арсеналі композицію Жанни Агузарової « Желтые ботинки».

Репертуар обирали різноплановим.

-Є і закордонні хіти, і російській, ну, і звичайно, українські, оскільки ми їдемо представити Україну.
Нагадаємо, Вероніка Яковенко з Христинівки 2012 року, стала найкращою співачкою караоке в Україні. Саме тоді вона отримала запрошення до Іспанії на Міжнародний чемпіонат караоке у Коста Брава. До Іспанії дівчинка поїхала у супроводі своєї вчительки співу Наталії Андрійчук та мами Ірини. Організатори заходу запропонували Ірині та Наталії теж спробувати свої сили у конкурсі, у результаті чого французький фінал отримав трьох конкурсанок з Христинівки.

                                                                               текст Владв Власова

2041

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз