| 28 травня 2013
 Три христинівчанки своїм співом підкорили Іспанію

Маленька Вероніка Яковенко із Христинівки, виборовши путівку на Міжнародний чемпіонат караоке у Коста Брава (Іспанія), дала шанс ще двом христинівчанкам восени позмагатися за перемогу на фіналі Міжнародного чемпіонату караоке в Каннах (Франція).

Все почалося ще минулого року коли десятирічна дівчинка із Христинівки, Вероніка Яковенко, стала найкращою співачкою караоке в Україні. Саме тоді вона отримала запрошення до Іспанії на Міжнародний чемпіонат караоке у Коста Брава. Майже одразу Христинка почала плідно готуватися до конкурсу. До Іспанії юна співачка поїхала у супроводі своєї вчительки співу Наталії Андрійчук та мами Ірини.

- Вероніка була найменшою конкурсанткою на чемпіонаті. Було дуже багато учасників із України, Росії, Іспанії, Франції та Німеччини.  Донька ставши найкращою співачкою караоке в Україні, автоматично отримала місце у фіналі,– пригадує мама Вероніки, Ірина Яковенко. - А от решті учасників довелося гарно поборотися за своє місце у фіналі. До якого загалом потрапило 30 учасників. Серед яких опинилися і ми з вчителькою співу, так як організатори заходу запропонували і нам спробувати свої співочі сили.  

А вже у фінальних  співочих баталіях перші місця вибороли… христинівчани! Компетентне журі визначило їх як найкращих співаків караоке.

- Наша вчителька співу Наталя Андрійчук посіла перше місце, розділивши його з іспанкою, – розповідає пані Ірина. - Я своє друге місце за рішенням журі теж розділила зі співачкою із Іспанії, а Вероніка отримала спеціальну премію. І таким чином. У середині жовтня ми втрьох вирушаємо до Франції у місто Канни,  на фінал Міжнародного чемпіонату караоке. Перемогу Вероніці принесли музичні композиції Тіни Кароль, «Show me your love». Та Jon Bon Djovi – "It's my life". А ми з пані Наталією виконували пісні із репертуару Олени Ваєнги

До речі:

За час перебування у Іспанії Вероніка прийняла участь ще в одному конкурсі, у Міжнародному фестивалі музики і танцю «Весняний марафон». Учасниками якого були хореографічні та вокальні колективи і співаки з Росії України та Іспанії. І наша маленька землячка отримала першу премію від мерії міста Льорет-де-Мар , де і проходив цей фестиваль.

2204

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз