12:46:24 | 16 квітня 2024
 РФ заявила про удар по Умані, українська влада не підтверджує

РИА Новости, повідомляючи про приліт на склад у місті, посилається на свого "координатора миколаївського підпілля" Сергія Лебедєва, а той - на своїх колег.

У Росії заявили про удар з боку їхніх військ по Умані Черкаської області. Російське пропагандистське видання РИА Новости пише, що влучили в склад залізничної станції, але в Черкаській ОВА повідомляють, що над містом  збили ворожий Шахед, а про приліт не йдеться.

РИА Новости посилається на свого "координатора миколаївського підпілля" Сергія Лебедєва, а той - на своїх колег.

Пропагандистське видання пише, що в Умані - велика перевалочна база.

"Щодня приходять дані про пересування фур з Вінниці з вантажами, також відзначалося перевезення танків та іншої техніки - від 3 до 100 одиниць на добу, а "пару тижнів тому понад 20 катерів та багато човнів". Лебедєв надав РИА Новости відео, на якому видно колону, частину військових вантажних автомобілів перевозить човни", - пише російське видання.

Доказів влучання у склад РИА Новости не публікує.

Жителі міста повідомляють, що чули звуки вибухів. Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець пише, що ніч минула для області з повітряною тривогою, під час якої ППО збила ворожий Шахед у небі над Уманщиною. Табурець додає, що люди не постраждали, руйнувань теж немає.

Джерело: Кореспондент.

293

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз