| 20 серпня 2012
 Після видалення фото з Facebook воно буде зберігатись ще місяць

Коли користувач видаляє фотографію зі свого профілю, вона перестає відображатися на сторінці користувача.

Але до остаточного видалення (до 30 днів) вона залишається доступною для перегляду за прямим посиланням на фото, пояснює Watcher.

В окремих випадках прямі лінки на фотографії перестануть діяти швидше ніж через 30 днів. Раніше Facebook не мав якихось фіксованих термінів видалення фотографій зі своїх серверів.

971

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз