08:45:57 | 24 жовтня 2014
 Юна піаністка з Умані привезла нагороду із всеукраїнського фестивалю

18 жовтня в Києві проходив ХХХ Всеукраїнський конкурс – фестиваль для дітей та молоді «Осінні "Зоряні мости"», де учениця Уманської дитячої школи мистецтв по класу фортепіано Єлизавета Бегерська (викладач Ольга Коляда) отримала диплом лауреата І премії.

Про це йдеться на сайті Уманської міської ради.

Журі конкурсу вважає Єлизавету обдарованою особистістю та однією з перспективних піаністок.

У свої 13 років Єлизавета має такі творчі досягнення:

- переможниця Міжнародного фестивалю – конкурсу юних піаністів «Волшебные клавиши» в м. Дніпропетровськ;

- Лауреат І премії у ХVІІ Всеукраїнському фестивалі – конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Веселі канікули осені – 2013» у м. Київ;

- Лауреат І ступеня в номінації «Інструментальна музика», категорія В (фортепіано) на І відкритому Міжнародному фестивалі мистецтв «BRILLANTE L´ARTE», який проходив з 14 по 17 листопада 2013 року в м. Київ .

Саме так, юна піаністка, захищає честь школи та міста, демонструючи своє вміння і майстерність. І в цьому їй допомагають професійні педагоги.

Щира вдячність талановитій учениці-переможниці та її викладачу Ользі Коляді. Адже їхні перемоги є свідченням якісної освіти, яку здобувають діти в Уманській дитячій школі мистецтв.

Сподіваємося, що дитячі мрії здійснюватимуться, таланти розквітатимуть, і в культурному житті нашого міста щороку з’являтимуться нові талановиті зірочки.

Бажаємо Єлизаветі та її викладачу нових успіхів та нових досягнень.

1235

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз