16:25:40 | 30 січня 2015
 Вихованці дитячого будинку «захопили» «Аmarant»

Вихованці дитячого будинку в рамках проекту «Чужих дітей не буває» вже вдруге побували в «Амаранті». Тут вони каталися на роликах та гралися у «Джунгліленді».  Це перший соцпроект закладу, проте не останній. Найближчим часом власник закладу Юрій Дробілко планує провести змагання з боулінгу між школярами, студентами. В 2015 році сімейно-спортивний комплекс ще неодноразово радуватиме уманчансюрпризами.

Про це повідомляє 

Вперше діти відвідали заклад напередодні Дня Святого Миколая. Тоді вони танцювали, каталися на роликах та гралися в «Джунгліленді». Ініціатором благодійної акції був в.о. міського голови Олександр Цебрій.

- На другий день, після відвідин «Амаранту» діти писали свої враження, -розповідає директор обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в місті Умань Наталія Бурська. – В листах вони писали, що їм найбільше сподобалося. І програма, яка для них була підготовлена на другу поїздку вже була направлена на ті розваги, які дітям найбільше сподобалися.

Вихованців дитячого будинку розділили на дві групи: старші діти каталася на роликах, менші – гралися в «Джунгліленді».

Артем Сергієнко навчився кататися на роликах ще вдома, в селі. В «Амаранті»  хлопець відшліфовував свою майстерність.

- Не дивлячись на синці та збиті коліна, мені тут дуже подобається, -розповідає Артем. – Минулого разу  я ще був тут на кікбоксингу. Ми вчили рухи, потім прес качали, били грушу.

4-річний Дмитро Шарук грався в «Джунгліленді». Він стрибав на батуті, малював. Особливо хлопчику сподобалося ліпити машину із пластиліну.

Власник «Амаранту» Юрій Дробілко почастував вихованців дитбудинку обідом.

- Ми і надалі будемо співпрацювати із дитячим будинком. Дітки кожного місяця у нас відпочиватимуть, - ділиться з нами Юрій. – В цьому році на уманчан чекає ще багато цікавих проектів. Незабаром ми розпочнемо проводити змагання з боулінгу між школярами, студентами. Будемо проводити різноманітні конкурси. Ми готові до співпраці. Сподіваємося, що ми ще неодноразово порадуємо жителів нашого міста.

 

 

1890

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз