17:45:01 | 11 березня 2024
 В Умані демонтують зруйновану російською ракетою багатоповерхівку

Роботи в уманській багатоповерхівці, в яку торік поцілила російська ракета, переходять в активну фазу. Наразі тут триває демонтаж пошкоджених конструкцій. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Із перебігом відновлювальних робіт на об’єкті він ознайомився особисто під час робочої поїздки до громади. Безпосередньо на місці заслухали звіт підрядника та скоординували подальші дії.

– Демонтаж конструкцій – один із найскладніших етапів, – розповів начальник ОВА. – Плити на п’ять поверхів уже виготовлені, зараз на збереженні у виробника. Паралельно ремонтники утеплюють іншу секцію будинку. Це теж передбачено проектом. Погодні умови сприяють.

Як зауважив Ігор Табурець, відновлення об’єктів, поруйнованих через ворожі атаки, постійно на контролі в ОВА.

– Дотримання графіків та якість робіт – те, чого вимагаю від підрядника, – наголосив він. – Як і належну комунікацію з мешканцями будинку з питань, що виникають у процесі.

Нагадаємо, будинок в Умані реконструюють коштом Фонду ліквідації наслідків ворожої агресії та місцевого бюджету. Контроль за використанням коштів – на контролі обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність».

Джерело: Пресслужба Черкаської ОВА.

357

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз