| 21 лютого 2013
 Уманський УНаУС вперше очолила жінка

Наказом Міністра аграрної політики та продовольства України Ректором Уманського національного університету садівництва призначено  доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів і кредиту Олену Непочатенко.
     - Вперше, за майже 170 - річну історію навчального закладу, університет очолила жінка, - кажуть у прес-службі університету.

 

Довідка:
Олена Олександрівна Непочатенко закінчила Уманський сільськогосподарський інститут з відзнакою. Після навчання у виші була направлена на роботу в Рижавський агроцукрокомбінат с.Колодисте. Там три роки працювала економістом. З 1990 року працювала в Уманському державному аграрному університеті на посадах викладача, старшого викладача, доцента, професора. З 1993 по 1997 роки - аспірант інституту аграрної економіки Української академії аграрних наук, а з 2004 по 2007 рік –докторант Уманського державного аграрного університету. В 1997 році захистила  кандидатську, а в 2009 році – докторську дисертацію В 2011 році присвоєно вчене звання професора кафедри фінансів і кредиту.
Має ряд наукових досліджень, що спрямовані на покращення фінансово-кредитного забезпечення сільськогосподарських підприємств, нагороджена знаком «Відмінник аграрної освіти і науки» III ступеня.

підготувала Аліна Кравець

2599

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз