14:59:49 | 28 січня 2015
 Уманські правоохоронці затримали автокрадія

Щоб дістатися домівки, зловмисник викрав автомобіль. За кілька днів на його слід вийшли правоохоронці. Наразі чоловік затриманий та дає покази.

До Уманського міського відділу міліції звернувся 23-річний житель міста, який повідомив про крадіжку його автомобіля. Як повідомив заявник, автівку він залишив у дворі свого будинку, а на ранок транспортний засіб зник.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів до правоохоронців надійшла інформація, що в одному із сіл суміжного району люди бачили, як 21-річний молодик хизувався "новеньким" авто, яке за прикметами співпадало з викраденим.

Перевіряючи отриману інформацію, оперативники завітали за адресою проживання підозрюваного. У дворі його домоволодіння стояв незаперечний доказ його вини – викрадена машина. Зловмисника запросили до відділку для дачі показів.

Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, чоловік перебував у місті у власних справах, запізнившись на останній автобус, вирішив викрасти автомобіль та на ньому доїхати додому, а щоб "замести сліди" своєї діяльності – планував здати авто на металобрухт.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко, слідчим відділення відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у даній справі закінчено. Матеріали направлено до суду для прийняття відповідного рішення.

Повідомляє СЗГ УМВС України в Черкаській області.

http://pres-centr.ck.ua/

 

1404

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз