| 17 квітня 2014
 Росіяни хочуть взувати уманських модниць

Молодіжний бренд Centro і мережа магазинів для всієї родини ЦентрОбувь відкривають нові магазини в обласних центрах і містах регіонального значення. 

Навесні 2014 Centro запускає 3 нових магазини - у Києві , Луцьку та Одесі. Всі магазини Centro представлені в принципово новому форматі роздрібної мережі - це модний бутик з демократичними цінами, який користується заслуженою любов'ю у вимогливою і розпещеної молодіжної аудиторії.

Мережа магазинів ЦентрОбувь також відкриває нові магазини на території України. Навесні 2014 планується запуск 5 торгових точок: у Донецьку, Алчевську, Івано-Франківську, Умані та Запоріжжі. Компанія «ЦентрОбувь» є одним з найбільших в Україні мережевих операторів в сфері взуттєвого рітейлу.

Про компанію
ТД «ЦентрОбувь» з'явився в 1992 році, в Росії. На сьогоднішній день компанія є одним з лідерів у сфері fashion - ритейлу. Група розвиває два напрямки: магазини для всієї родини ЦентрОбувь та молодіжні магазини Centro. На лютий 2014 роздрібна мережа Групи включає понад 1200 магазинів і охоплює більше 300 міст Росії, України, Польщі, Латвії та Литви, інформує pr.adcontext.net.

1801

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз