| 15 липня 2013
 Футбольна команда ДЮСШ Умані стала срібним призером Чемпіонату області(ОНОВЛЕНО)

Другий рік поспіль футбольна команда уманської ДЮСШ стає срібними призерами Чемпіонату області. Цьогоріч аби дійти до фінальну у дитячо-юнацькій футбольній лізі юні спортсмени зіграли, протягом року 15 ігор. Фінальна гра проходила у Звенигородці.

- Наша дитячо-юнацька команда 27 червня провела дві гри у Звенигородці, – говорить тренер уманської футбольної команди ДЮСШ Сергій Вовк. -  Першу ми зіграли з командою «Дніпро-80» м. Черкаси, вигравши по післяматчевому пенальті з рахунком 4:3. Фінальну гру команда ДЮСШ №1 м Умань, провела із ДЮСШОР Черкаси, де ми поступилися із рахунком 3:0.

Тренер команди Сергій Вовк каже: срібло - це маленьке золото.

- Більшість основного складу команди грала і минулого року на  Чемпіонаті області, де ми теж вибороли срібло. Ця нагорода дає право нашій команді змагатися у першій лізі першості України. Проте скоріше за все через брак коштів доведеться відмовитися від цього права, – пояснює Сергій Васильович. - Адже на першості України доведеться представити дві команди різних вікових категорій. Ігри територіально проходитимуть у різних куточках України, а це дуже затратно. Проте у наших планах тренуватися аби в наступному році на Чемпіонаті області наша команда вже отримала золото 

3309

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз