| 27 серпня 2013
 Для хасидів, що вилітають до Умані, аеропорт вводить спецрегламент

Для паломників, що планують цього року на Рош-а-Шана відвідати могилу рабі Нахмана в українському місті Умані, введені нові правила перебування в аеропортах Ізраїлю. Тепер, згідно з новим регламентом, посадка в літак для тих, котрі вилітають до Умані, починається за годину з чвертю, замість колишніх 45 хвилин.

Про це повідомляє "9 канал".

У правилах окремо підкреслюється, що необхідно мати при собі авіаквиток на своє ім'я, закордонний паспорт має бути непростроченим. Виліт після "лесу-пасу" заборонений. Екстрене оформлення паспорта в аеропорту обійдеться в 1100 шекелів. Окремим рядком говориться, що провозити замість ручної поклажі картонні і пластикові коробки крупних розмірів заборонено, і що на одного пасажира виділено лише одне багажне місце – валіза вагою до 20 кг.

Також паломників просять заздалегідь подзвонити за телефоном *3450, щоб з'ясувати, чи не наклала поліція заборону на їх виїзд з країни.

Раніше повідомлялося, що делегація Посольства Ізраїлю в Україні на чолі з його главою Реувеном Дін Елем відвідала Умань з метою перевірки міста до святкування єврейського нового року (Рош-а-Шана) і візиту десятків тисяч паломників-хасидів.

Торік могилу раббі Нахмана відвідало понад 30 тис. браславських хасидів, переважно з Ізраїлю.

1870

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз