12:07:00 | 30 липня 2014
 Чоловік з марихуаною розгулював містом

Під час відпрацювання міста Умань, працівники міліції затримали чоловіка, який мав при собі згорток з невідомою речовиною, яка відповідно довідки експерта являється наркотичним засобом канабіс. Зловмисник дає покази, його дії кваліфіковані слідчим за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Працівниками Уманського міського відділу міліції, під час проведення профілактичних заходів спрямованих на виявлення та недопущення правопорушень, за куріння у невстановленому місті був зупинений 39-річний житель одного із сіл району. Під час його поверхневого особистого огляду правоохоронці виявили та вилучили паперовий згорток, в якому знаходилася суха подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження, яка за своїми зовнішніми ознаками була схожа на наркотичний засіб - марихуану.

Чоловіка запросили до міськвідділу для дачі показів. У спілкуванні з правоохоронцями він розповів, що дану речовину знайшов у лісосмузі неподалік села, в якому мешкає. А так як він інколи споживає наркотичні засоби, мав на меті використати її для власних потреб.

Вилучений, працівниками міліції згорток направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, експерти якого підтвердили, що виявлена речовина являється наркотичним засобом – канабіс.

Як повідомив начальник Уманського міськвідділу міліції Віталій Школенко, за даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове слідство триває, інформує СЗГ УМВС України в Черкаській області.

1250

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз