12:19:15 | 30 жовтня 2014
 Андрій Дикун: Ми і надалі будемо працювати на благо України!

 

У неділю відбулись парламентські вибори 2014. Я вдячний кожному, хто прийшов на дільницю та підтримав мою кандидатуру. Хто протягом останніх двох тижнів та у день голосування, допомагав і підтримував нас.

Мою кандидатуру ЦВК довго не хотіла реєструвати. Ми пройшли не одне коло судів, аби добитися справедливості. Протягом всіє виборчої компанії нам постійно ставили палиці в колеса. Але попри перешкоди, ми змогли отримати високий результат. Хочу сказати, що після виборів життя продовжується. І заявлені нами напрямки роботи ми будемо втілювати у життя. Будемо далі відстоювати інтереси аграріїв, популяризувати місто Умань серед закордонних туристів. Ми продовжимо підтримуватимемо перспективну молодь, щоб кожен випускник університету міг після навчання отримати цікаву, високооплачувану роботу та створювати нові робочі місця.

Будівництво незалежної та демократичної держави - складний процес, особливо в умовах війни. І якщо громада не буде сидіти, склавши руки, то відпочивати у парламенті не зможуть і депутати. Давайте змінимо життя у наших районах і містах на краще!

1132

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз