17:00:12 | 28 липня 2014
 А ви знаєте, що таке посивіти в п'ять з половиною років?! (ВІДЕО)

Саша посивів після того, як терористи стріляли йому вслід і кричали "смотри, какой шустрый малый". Хлопчик не розмовляв 7 днів. Сьогодні всього другу добу, як він почав щось розповідати: про папугу Кешу, який оглух, про морську свинку Дашу, яка стала його сильно кусати. Тварин не встигли забрати з собою в підвал і малюк за них дуже переживав.

У квартирі Саші зараз живуть хлопці з Нацгвардії. І у сусідів теж. На відміну від більшості місцевих, які, до речі, спочатку беруть хліб у наших солдатів, а відходячи на метр їх проклинають, - Сашкові батьки вирішили зробити у себе у дворі і в квартирі такий собі штаб Нацгвардії. І тепер поряд з дверима ванної біля домашніх халатів стоїть автомат. Але вони анітрохи не проти, що ви. І плювати, що замість вазонів з квітами на підвіконнях тепер мішки з піском. А на розкладному дивані сплять по кілька солдатів. Та й взагалі плювати, як зараз виглядає їх житло - головне, що воно є. У багатьох від колишніх квартир залишилися розбиті стіни і прошиті автоматними чергами настінні килими. Терористи влаштовували свої позиції прямо у дворах. Спеціально, роблячи з людей мішені.

... А від сивини Сашу позбавляв його вже кращий друг - боєць Нацгвардії. Саме завдяки йому хлопчина і почав говорити. Він і запропонував поміняти сиву стильну стрижку на "нуль". Але з'явилася інша проблема - коли Саша сидить на руках, на одязі потім помічаєш короткі волоски - стали дуже випадати.

Мама Саші в положенні. Майже не плаче. Звикла ...

Серед їхніх знайомих багато тих, хто пішли в ополчення. І багато тих, хто, пішовши туди, стріляв у своїх же.

Саме місто потроху оживає. Але дуже болісно. Тут досі б'ються за хліб. Ви собі навіть не уявляєте, наскільки це моторошне видовище, повідомляє Пресса України

1710

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз