21:28:12 | 21 серпня 2014
 В Умані створять «живу» карту України

Справжню «живу» карту України уманчани створять в День Державного Прапора, 23 серпня.  Володимир Неситов створив проект «Моя Україна», аби підняти бойовий дух уманчанам та допомогти бійцяв АТО. Він вважає, що тільки єдністю українців можна перемогти війну.  

Володимир Неситов займається переважно комерційною фотозйомкою. Але останні події, які вже близько року тривають в країні, підштовхнули його до створення безкоштовного фотопроекту "Моя Україна". Разом із друзями Володимир втілює свої ідеї в життя.

- Україна - єдина держава від сходу до заходу, від півдня до півночі. Всі ми хочемо миру, злагоди та безпеки на всій території нашої держави. Українець українцеві не ворог. Таку ідею ми взяли за основу створюючи проект «Моя Україна» , - розповідає фотограф Володимир Неситов. – Вона проходить у три етапи. У першому етапі ми фотографували сім’ї, аби показати, що українці поважають свою історію та коріння. Потім проходив другий етап – ми фотографували молодь у одязі в українському стилі. А зараз проходить третій етап, завершальний. Ми створимо «живу» карту України та встановимо скриньку для збору коштів, які будуть витрачені на придбання необхідних речей  для бійців АТО.

У фотосесії можуть взяти участь усі бажаючі. Для цього потрібно мати лише гарний настрій та вишиванку.

Третій етап фотопроекту  «Моя Україна» буде проходити за таким планом:

1. Збір о 17:00 біля входу в парк "Софіївка", що від автовокзалу. Всі, хто не отримав запрошення в паперовому вигляді прохання підійти до організаторів. Згідно запрошень після флеш-мобу буде розіграш 2-х годинної фотосесії.

2. Розміщення учасників по місцях для формування мапи України в Дубинці (там, де взимку гірки)

3. Фотосет утвореної мапи України

4. Особисті фото учасників флеш-мобу - 5 портретних фото для кожного учасника. В цей час всі бажаючі на великому стенді зможуть на листочках залишити свої побажання бійцям, що перебувають на Сході України

Джерело: Вечірня Умань

1730

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз