| 29 березня 2013
 В Умані на День Перемоги не буде марш-параду ветеранів

У День Перемоги, 9 травня, в Умані не проведуть традиційний марш парад ветеранів. Бо 95% ветеранів, за станом здоров’я, вже не можуть прийняти у ньому участь. У зв’язку з цим святкові заходи розпочнуться одразу  біля Обеліску Слави о 10 годині. Про це вчора повідомили у міській раді.

- Параду ветеранів не буде, бо людям важко ходити, - пояснив заступник міського голови Петро Паєвський. – Святкові заходи, приурочені 68-ій річниці Великої Перемоги, розпочнуться одразу біля Обліска Слави.
Голова ради ветеранів Анатолій Ходан підтвердив:
- Це дійсно так. Людям, зважаючи на їх вік, важко ходити навіть на невеликі відстані. Тим, хто прийдуть на святкові заходи до Обеліска, поставимо лавки, адже і вистояти навіть 15-20 хвилин ветеранам важко.
Після урочистостей біля обеліску святкування продовжиться у міському будинку культури. Там, з 10.30 розпочнуться урочисті збори, що завершаться святковим концертом. Окрім того, вдень, у центральному сквері відбудеться святкова програма дитячих творчих колективів, а перед будинком рад відбудеться концерт оркестру. Ближче до вечора на центральній площі міста для уманчан влаштують ще один концерт. Завершиться святкування « Свічковою ходою Пам’яті». Вона розпочнеться о 20.45 від міського будинку культури до Обеліску Слави.

Аліна Кравець

 


 

2008

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз