11:17:57 | 12 травня 2015
 Умані екс-начальник ДАІ стріляв у директора магазину

В Умані екс-начальник ДАІ Олег Шатохін стріляв у директора магазину. За його словами – це був самозахист. Чоловік із простреленою ногою перебуває у лікарні. Потерпілому зробили операцію та витягнули з ноги гумову кулю. Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Конфлікт виник через магазин, що розташований у дворі будинку. На заклад скаржаться усі, зокрема й колишній міліціонер, через торгівлю спиртним уночі. Місцеві стають на захист екс-правоохоронця, однак суд може кваліфікувати його дії, як серйозний злочин.

Стрілянина відбулася серед білого дня при свідках. Причиною став магазин, який належить матері потерпілого.Жителі скаржаться, що вночі біля магазину, що знаходиться в будинку, збираються люди, розпивають спиртне, голосно матюкаються, що заважає їм відпочивати.

Чоловік, який стріляв, розповідає, що спочатку магазин працював як продуктовий, а згодом перетворився на нічну розливайку. Колишній ДАІшник писав заяви і на ім’я міського голови, і прокурора, начальника міліції. Це були вже другі звернення, перші ж – ще рік тому.

Версії у чоловіків різні. Потерпілий говорить, що Шатохін стріляв із машини фактично без причини, коли той підійшов, щоб поговорити. А сам Олег говорить, що потерпілий відібрав у нього телефон та навіть погрожував убити.

2143

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз