02 17:31:18 жовтня 2017
Студенти Уманського НУС відвідали компанію «Дикун»

26 вересня викладачі факультетів економіки і підприємництва та менеджменту Уманського національного університету садівництва з кафедр маркетингу, економіки, підприємництва, торгівлі і біржової діяльності, публічного управління та адміністрування разом зі студентами-дипломниками традиційно відвідали День відкритих дверей компанії «Дикун».

Компанія «Дикун» позиціонується на ринку аграрного бізнесу не тільки як консультаційна компанія у сфері інвестицій та інновацій, а й як професійна згуртована команда з розгалуженою мережею партнерів по всьому світу. Саме тому співпраця у напрямку стажування студентів Уманського НУС в такій успішній компанії, де працює понад 200 молодих, креативних, ініціативних людей, більшість з яких є випускниками нашого університету, є досить корисною для майбутніх спеціалістів.

Під час зустрічі студенти та викладачі мали можливість поспілкуватися з і спеціалістами компанії. Розмова відбулася з Аллою Чухрій, керівником комерційного відділу; Євгенією Паніною, HR-менеджером ПП «Фенікс Агро»; Аллою Науменко, менеджером АВМ; Наталією Задорожною, менеджером Всеукраїнської агарної Ради з питань експорту та продовольства та Русланою Бутило, керівником аналітичного відділу Асоціації виробників цукру. Виступаючі поділилися з аудиторією своїми професійними досягненнями та практичним досвідом їх роботи у структурних підрозділах компанії.

Під час зустрічі представники групи компаній також розповіли студентам про можливості й умови проходження виробничої практики та стажування з метою їх подальшого працевлаштування. Після ознайомчого семінару студентів і викладачів запросили на екскурсію до офісів компаній та презентували приватний навчальний заклад «Український аграрний ліцей».

Зустріч пройшла у дружній атмосфері. Під час кави-брейку на всі запитання представники компаній надали вичерпні відповіді, а студенти мали змогу поспілкуватись у неформальній атмосфері.

Повідомляє прес-служба УНУС

14296

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз