31 21:02:03 березня 2017
Перспективна робота для уманських студентів

Престижна робота з високою зарплатою Україні. Група компаній «Дикун» познайомила студентів агротехнічного коледжу з перспективою роботи у сфері агробізнесу, який дозволяє отримувати євовейські зарплати не виїжджаючи з України.

Розвіювали міф про агросектор працівники групи компаній «Дикун», які ще 5 років тому були студентами, а вже сьогодні, - керівники проектів та відділів. 
-Жінка, що доїть корову або чоловік, що вилами підкидає корм тварині, давно в минулому. Агробізнес сьогодні - це надсучасна техніка, автоматичні системи управління та якість продукту. На сьогодні,ми перші у світі по експорту соняха, у трійці лідерів по експорту ячменю, меду та інших продуктів, саме це вкотре доводить, що в українського агробізнесу є майбутнє, - розповідає Валерія Пекін аналітик компанії «Fenix Agro». 

Уманським студентам також розповіли про систему роботи компанії, познайомили з основними проектами і відділами та повели екскурсію просторим офісом. 

- Приємно вразило те, що попри кризу аграрний бізнес розвивається та вдосконалюється, - ділиться враженнями Владислав Устенко, студент 3 курсу. - Справжнім відкриттям для мене стало те, що на українські технології вирощування зерна та утримання тварин рівняється світ, раніше я думав, що лише ми вчимося у Європи.

Джерело: Вечірня Умань

5231

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз