| 09 вересня 2013
 Зведений загін рятувальників поїхав з Умані

Сьогодні, 9 вересня, Уманський зведений загін Управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Черкаській області, що знаходився в Умані під час цьогорічного святкування Рош-га-Шана (іудейського Нового року) вже поїхав з міста.

Про це повідомляють у прес-центрі Уманського районного відділу управління ДСНС.

- На щастя, масштабних пожеж не було. За період паломництва наші фахівці залучалися для ліквідації пожеж 5 разів. Усі випадки – це порушення правил безпечного поводження з вогнем. Так, у 4 випадках – виклики були через приготування шашликів на балконах житлових квартир. Ще в одному випадку було задимлення -  прочани намагалися смажити шашлик прямо у квартирі, - каже інспектор Уманського районного відділу Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області Євген Кравченко.- А ще третього вересня працівники водолазної служби врятували паломника, який ледь не втонув на місцевому кар’єрі. Врятованого передали працівникам ізраїльської швидкої допомоги, які прибули на місце інциденту. Нині його життю нічого не загрожує. Не виключаю, що цей чоловік уже покину межі України і вже знаходиться у себе на Батьківщині.

Нагадаємо, у період паломництва, на місці дислокації зведеного загону Управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Черкаській області було зосереджено 14 одиниць пожежної та спеціальної техніки. Кількість особового складу складала 89 чоловік, серед яких рятувальники, сапери, водолази, хіміки. На стаціонарних постах та у патрулях в цей період цілодобово знаходилися 19 рятувальників із підрозділів Управління ДСНС області.

 

1409

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз