08:00:09 | 22 липня 2014
 Знову піднято питання про позбавлення екс-губернатора Черкащини звання Героя України

Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко звернулася листом до Президента України Петра Порошенка з проханням повернутися до питання позбавлення екс-губернатора Черкащини, регіонала Сергія Тулуба звання Героя України.

Про це з посиланням на місцеву пресу, пише УКРінформ.

«Нині щодня гинуть справжні герої України, які проливають кров у боротьбі із ворогом. А тим часом Сергій Тулуб, який разом з Януковичем все зробили, щоб в Україні нині відбувалася ця війна, досі має звання Героя України. Тому я звернулася листом до Президента із наполегливим проханням повернутися до цього питання, дослухатися до думки депутатів і врешті позбавити високого звання людину, яка вчиняла злочинні дії щодо черкащан», — зауважила Валентина Коваленко.

Як повідомлялося раніше, у квітні поточного року депутати Черкаської облради вже затверджували звернення до Президента України з проханням позбавити Сергія Тулуба звання «Герой України», враховуючи вимоги Черкаського Майдану. Депутати зазначали, що Сергій Тулуб своїми діями на посаді голови Черкаської облдержадміністрації дискредитував високе звання Героя України.

Нині екс-керівник Черкащини Сергій Тулуб перебуває у розшуку. Прокуратура звинувачує його у заволодінні державними коштами на суму 135 млн гривень.

1136

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз