14:54:04 | 03 грудня 2016
 Злочинна група напала на пасажирів маршрутного автобуса поблизу Умані

Правоохоронці затримали членів злочинної групи, які здійснили напад на пасажирів автобуса з Львівської області в Уманському районі Черкащини.

Про це УНН-Центр повідомили у ГУНП Черкаської області.

Мікроавтобус з потерпілими зупинився для заміни пошкодженого колеса. В цей час до нього під’їхало два автомобілі, з яких вийшли невідомі особи в балаклавах зі зброєю в руках та заволоділи грошима, документами та речами пасажирів, після чого зникли у невідомому напрямку.

Двох підозрюваних у скоєні розбійного нападу було затримано столичними правоохоронцями, ще двох затримали співробітники Уманського районного відділення спільно з оперативниками ГУНП в Черкаській області.

Під час санкціонованого обшуку в помешканнях затриманих, правоохоронці вилучили близько 400 набоїв різного калібру, гранату, міліцейську форму та наркотичні засоби. Вилучені речі направлено для проведення експертизи.

Зловмисникам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють причетність вказаних осіб до інших аналогічних злочинів на території України. Вживаються заходи щодо затримання інших учасників злочинної групи.

1003

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз