10:02:27 | 08 липня 2017
 За перші дні роботи зведеного загону в Умані виявлено цілий ряд правопорушень

Крадіжки, незаконне поводження зі зброєю, кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, а також факти порушення водіями правил дорожнього руху виявлено працівниками поліції у перші дні комплексного відпрацювання міста. За кожним виявленим фактом складено відповідні матеріали. Про це пише речник Уманського відділу поліці в ГУНП в Черкаській області Леся Усенко.

Заходи щодо оперативно-профілактичного відпрацювання території обслуговування Уманського відділу поліції здійснюються в цілодобовому режимі. Прикомандировані сили спільно з уманськими правоохоронцями несуть службу на закріплених маршрутах згідно затвердженого плану з урахуванням концентрації правопорушень.
Так, за перші дні операції працівники поліції зафіксували шість фактів незаконного зберігання наркотичних речовин. Як правило, правопорушення мали місце в центральних частинах міста, в районі автовокзалу та скверах. Суб’єктами злочинів, пов’язаних з незаконним поводження з наркотиками є чоловіки віком 20-30 років. У кожному зафіксованому випадку правоохоронці вилучали наркотичну речовину, а саме канабіс, опій ацетильований, сировину для виготовлення наркотичного засобу, таблетки невідомого походження, які будуть направлені для відповідного експертного дослідження. За кожним фактом відкрито кримінальні провадження передбачені статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Також, у одному із скверів міста було задокументовано факт незаконного поводження зі зброєю. У молодика, який при появі правоохоронців почав змінювати напрямок руху та намагався залишити місце події, патрульні вилучили ніж та кастет.
Патрульними поліцейськими, які несуть службу по забезпеченню безпеки на дорогах, за порушення правил дорожнього руху складено 63 адміністративних матеріали за відповідними статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Серед них правопорушення пов’язані з керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, факти керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким засобом або не пред’явила їх для перевірки, порушення правил переїзду водіями перехресть, зупинка в невстановленому місці та інші.
Правоохоронцями попереджено та не допущено ряд інших правопорушень на території міста. Заходи протидії злочинності тривають.

Рідний край

1395

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз