15:25:21 | 03 серпня 2020
 Взято під варту: особу, яка підозрюється у завданні тяжких тілесних ушкоджень, затримано

Прокурорами Маньківського відділу Уманської місцевої прокуратури належним чином здійснюється процесуальне керівництво під час досудового розслідування кримінального провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

В ході досудового слідства встановлено, що 42-річний житель Маньківського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у житловому будинку за місцем свого проживання, після спільного розпиття спиртних напоїв, в ході конфлікту із 51-річним потерпілим, що виник раптово на ґрунті особистих неприязних відносин, діючи умисно, з метою завдання останньому тілесних ушкоджень, наніс йому  один удар кухонним ножем в область живота, в результаті чого спричинив останньому тяжке тілесне ушкодження.

В ході досудового розслідування вказаного злочину, злочинцю обгрунтовано повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя чи здоров’я в момент його заподіяння.

Крім того, вказаній особі за участю прокурора Маньківського відділу Уманської місцевої прокуратури Маньківським районним судом 03.08.2020 обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Досудове розслідування вказаного кримінального провадження триває.

Довідково: за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Маньківський відділ

Уманської місцевої прокуратури                         

1172

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз