| 21 березня 2013
 Вийшла книга про футбол Уманщини

Нещодавно вийшла друку унікальна книга про аматорський футбол нашого регіону "Футбол Уманщини-2012" .
     - Вперше подібне видання було підготовлено минулого року і відповідно мало назву «Футбол Уманщини 2011», - каже автор видання, шеф-редактор сайту «Футбол Уманщини» Ігор Соболенко. - Цьогорічний випуск містить 90 сторінок унікальної інформації про футбол Уманського району  та Черкащини загалом. У книзі опубліковано ряд матеріалів,які не публікувалися до цього.
     Додає:
     - У нас в країні небагато літератури видається про історію та розвиток професійного футболу в Україні, а про аматорський узагалі фактично немає інформації. Моя книга розповідає про розвиток футболу в нашому регіоні: про конкретних особистостей, про матчі та їх статистику тощо. 
"Футбол Уманщини-2012" вийшов тиражем у 50 примірників. Проте за потреби автор згоден додрукувати необхідну кількість книг.
- Книга гарно проілюстрована, в ній описуються усі подробиці ігор чемпіонатів та кубків району та області: статистика кожного матчу - судді, голи, карточки та ін. Є і інформація про кожну команду: статистика і розповідь, фото команди, тощо - каже Соболенко. – Також на сторінках видання можна знайти інформацію про жіночий футбол в нашому регіоні: його історію та розвиток. Є розділ про ветеранський футбол та про дитячий.
Не забув автор познайомити своїх шанувальників і з  лауреатами сезону. Також цьогорічне видання містить матеріалами про стадіони, що будуються в регіоні.

 

Зміст видання :
1. Кубок Черкаської області-2013 (всі результати і подробиці матчів команд Уманщини) - 2-4 сторінки
2. Чемпіонат Черкаської області-2013. Вища ліга. (всі результати і подробиці матчів команди "Уманьферммаш") - 5-13 ст
3. Інтервью О.Казанюка - 14-16
4. Першість Черкаської області -2013. Перша ліга. (всі результати і подробиці матчів команди"УТК-Ятрань") - 17-25 ст
5. Чемпіонат, першість і кубок Уманського району-2012. (всі результати і статистика кожного матчу - судді, голи, карточки; цікава статистика всього сезону; розділ "матчі-сенсації, матчі-драми, матчі-скандали") - 26-48 ст
6. Команди Уманського району - про кожну команду статистика і розповідь, фото команди, емблема (у кого є) - 49-65 ст
7. Арбітри Уманського району (повна статистика кожного) і "Фаєр-плей" Уманського району - хто більше отримав карток серед команд і серед гравців - 66-68 ст
8. В Уманському районі будуються стадіони - 68-69 ст
9. Лауреати сезону - 70-73 ст
10. Наші профі - 74-75ст
11. Жіночий міні-футбол - 76-81ст
12. Наші команди в ДЮФЛ області - 82-83ст
13. Міні-футбол в області і ветеранський футбол- 84-90

Аліна Кравець 

1794

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз