| 20 серпня 2013
 В’ячеслава Коваля обрали секретарем Уманської міської ради

А Станіслав  Марков стане першим заступником міського голови

Сьогодні, 20 серпня, в Умані, під час чергової сесії міської ради було обрано секретаря Уманської міської ради та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

Секретарем Уманської міської ради обрали В’ячеслава Коваля, який до сьогодні очолював підприємство «Уманьтеплокомуненерго». За кандидатуру Коваля, шляхом таємного голосування, проголосували 20 депутатів та міський голова, 1 голос був проти. 7 депутатів не приймали участі у голосуванні.
До обрання Коваля секретарем міської ради цю посаду, із листопада 2010 року, обіймав Аркадій Рибак, нині йде з неї за власним бажанням

А першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради стане Станіслав Марков, який до сьогодні був директором підприємства «Уманьводоканал». Кандидатуру Маркова підтримали більшість депутатів.
Станіслав Марков замінив на посаді Володимира Віблого, який був першим заступником з грудня 1996 року. І нині пішов із посади за власним бажанням, у зв’язку з виходом на пенсію.
І В’ячеслав Коваль і Станіслав Марков приступлять до виконання  обов’язків після проведення  спеціальної перевірки,

До речі: Депутати від фракції «Батьківщина» не брали в участі в голосуваннях

«Відмовилися брати участь у голосуванні, бо був порушений регламент Уманської міської ради. Проекти рішень щодо затвердження посадових осіб були роздані депутатам перед самим голосування. Можна було б повідомити про це раніше»,  - вважає голова фракції Людмила Кирилюк.

Довідка:


фото: Вечірня Умань

Станіслав Марков народився 24 грудня 1959 року у склі Рогова Уманського району. Обіймав у різний час різні посади. Так, наприклад, з 1999 року  був начальником  відділу житлового господарства  Уманської міської ради. З 2011 року   - директор  КП «Уманьводоканал».

фото: "УманьІнфо"

В’ячеслав Коваль народився у Черкасах 22 травня 1966 року. У 1989 році переїхав до Умані. У різний час обіймав різні  посади.  З 2005 року  - директор КП «Уманьтеплокомуненерго»
 

2152

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз