19:13:46 | 31 жовтня 2014
 Вулиці Мічуріна, Докучаєва та Вільямса тепер не матимуть проблем з електроприладами

В Умані встановлено нову розвантажувальну підстанцію, що дало можливість надійного і якісного електропостачання вулиць Мічуріна, Докучаєва та Вільямса.

Це була відповідь на звернення мешканців цих вулиць до виконувача обов’язків міського голови Олександра Цебрія. Люди скаржились на перебої в освітленні та роботі електроприладів. Зарадити їм взявся член виконкому міськради, директор Уманських енергетичних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Клочко.

– Через вул. Інтернаціональну на висоті ми перекинули потужні кабелі, що дало можливість стовідсотково забезпечити цей район електроенергією,– повідомив Сергій Леонтійович і додав, що ці роботи обійшлися приблизно в 600 тис. грн.

Жителі прилеглих будинків дякували за турботу і тут же висловили чергове прохання: заасфальтувати початок вулиці Докучаєва, де постійно стоять глибокі і широкі калюжі.

В.о міського голови Олександр Цебрій пообіцяв вирішити це питання і поділився своїми планами: в найближчі роки прокласти асфальт на вулицях уманських передмість, а не лише в центрі міста, повідомив відділ з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Уманської міської ради

1357

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз