10:47:22 | 28 жовтня 2014
 Водій вантажівки збив насмерть пішохода

Днями на автодорозі Київ-Одеса невстановлений водій автомобіля допустив наїзд на пішохода, 60-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місті, та з місця пригоди зник.

На стаціонарний пост "Умань" надійшло повідомлення про те, що на 203 км автодороги Київ-Одеса, біля розділової смуги, лежить чоловік, ймовірно після ДТП.

Дізнавшись про дорожньо-транспортну пригоду, працівники ВДАІ міста Умань спільно з слідчо-оперативною групою негайно виїхали на місце події. На вказаному місці було виявлено труп чоловіка з численними тілесними ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Водій, який скоїв смертельне ДТП, з місця пригоди зник.

Під час огляду місця пригоди були виявлені фрагменти фари автомобіля. Працівники ДАІ одразу розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення автомобіля та водія, що міг бути причетним до дорожньо-транспортної пригоди.

За декілька годин винуватець аварії був затриманий на 320 км автодороги Київ-Одеса на стаціонарному посту ДАІ "Любашівка". Ним виявився 54-річний водій автомобіля "ДАФ", житель Одеської області. Свою втечу з місця пригоди він пояснив тим, що не побачив пішохода.

Триває розслідування, у ході якого буде встановлено всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

1573

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз