20:20:37 | 15 лютого 2018
 Військова прокуратура на “гарячому” затримала працівника карного розшуку

14 лютого 2018 року було зафіксовано факт отримання неправомірної вигоди одним з працівників карного розшуку м. Умань.
Факт вимагання та одержання старшим оперуповноваженим сектору карного розшуку Уманського ВП ГУ НП в Черкаській області неправомірної вигоди в розмірі 1200 доларів США викрито співробітниками військової прокуратури Черкаського гарнізону Центрального регіону України за участю оперативників відділу БКОЗ та слідчих Управління СБ України в Черкаській області в рамках контролю за вчиненням злочину, пише "Вечірня Умань".

За оперативною інформацією, затриманий правоохоронець виявив місцеву мешканку, яка придбала наркотичноий засіб для власного споживання, проте цей факт приховав, вимагаючи за це 2000 доларів США. Пізніше він погодився «узяти» з жінки суму у 1200 доларів, при отриманні яких його і було затримано співробітниками військової прокуратури.

Наразі затриманий дає свідчення.

На даний час вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також відсторонення його від посади.

923

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз