15:55:28 | 25 листопада 2014
 Відомий байкер та рокер заради бійців АТО переклав свої пісні з російської на українську мову

Відомий байкер та рокер Олег Універсал за місяць переклав майже всі свої пісні на українську мову. Він відмовився від поїздок до Росії та організовує разом зі іншими артистами благодійний рок-концерт в Умані. В ньому візьмуть участь гурт «Схід Сонця» та казкар Сашко Лірник. А молода художниця Одарка Дьома-Пісна проведе міні-виставку картин. Всі виручені кошти благодійники віддадуть на лікування бійцям АТО.

Олег Універсал дипломант Книги рекордів України, який одночасно грає на 10-ти музичних інструментах одночасно – замінивши повноцінний рок-гурт з чотирьох чоловік.Його музику слухають і в Україні, і в Росії.Більшість його пісень написані російською мовою. Проте через останні події на Сході України, він буквально за місяць їх переклав на українську. Каже, що тепер буде творити лише на рідній йому мові.

- Напружена політична ситуація у наші країні, звичайно, тим чи іншим чином вплинула на кожного громадянина України. І я є не виключенням. Думаю, що люди мистецтва, як патріоти своєї Батьківщини, повинні бути тією рушійною силою, яка виступає за взаєморозуміння і взаємоповагу між народами, - говорить Олег Універсал. – Україна – це моя Батьківщина. І мені не байдуже, що добрий, щедрий, гостинний український народ сьогодні повинен боротися із тероризмом. Тому разом із митцями Умані ми організовуємо благодійний концерт, а всі виручені кошти від нього віддамо на лікування бійцям АТО.

У концерті також буде брати участь гурт «Схід Сонця». Разом із Олегом Універсалом вони підготували для уманчан українську рок-н-рольну програму.

Молода художниця Одарка Дьома-Пісна, яка виставляється і на Мистецькому Арсеналі, і в Одесі, проведе власну міні-виставку. Декілька картин буде продана на аукціоні, кошти з якої також підуть на допомогу людям, які постраждали в АТО, повідомляє Вечірня Умань.

Вартість квитків для дорослих 50-80 грн. Для школярів та студентів 40% знижки.

Концерт відбуватиметься 27 листопада з 19:00 до 20:40 год. 
Умань, Міський Будинок Культури
Акредитація для преси за телефоном: +38067 391 83 93 або e-mail: sofia-up@mail.ru
1603

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз