12:15:09 | 15 серпня 2021
 В Уманській окружній прокуратурі проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів

13 серпня 2021 року у приміщенні актового залу дендропарку «Софіївка» в місті Умань під головуванням керівництва Уманської окружної прокуратури за участю керівництва Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, Управління стратегічних розслідувань, Уманського МРВ УСБУ, голів територіальних громад Уманського району, відбулася координаційна нарада, на якій розглянуто стан правопорядку, протидії злочинності та корупції на території, що перебуває під юрисдикцією Уманської окружної прокуратури за підсумками роботи I півріччя 2021 року.

Учасниками заходу відмічено, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян на території, що перебуває під юрисдикцією Уманської окружної прокуратури.

Також окреслено коло проблемних питань, у вирішенні яких правоохоронці повинні вжити першочергових заходів. Зокрема, профілактика окремих категорій кримінальних правопорушень, у тому числі пов’язаних з домашнім насильством, злочинів проти життя та здоров’я особи, які в структурі злочинності становлять більшу частину всіх облікованих кримінальних правопорушень, а також протидія злочинам під час використання бюджетних коштів, привласненні земель, у першу чергу серед високопосадовців.

Під час заходу з інформацією, поясненнями та пропозиціями щодо узгоджених дій у сфері протидії злочинності та координації на території району виступили всі керівники правоохоронних органів району.

За підсумками наради визначено спільні скоординовані заходи, спрямовані на утвердження законності та протидію злочинності, які правоохоронці будуть реалізовувати упродовж поточного року, на території, що перебуває під юрисдикцією Уманської окружної прокуратури.

Джерело: Пресслужба Уманської окружної прокуратури.

939

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз