| 15 квітня 2013
 В Умані змагалися легкоатлети

13 квітня, навіть незважаючи на не привітну весняну погоду на центральному стадіоні Умані близько сотні спортсменів із Ватутіно, Звенигородки, Гайворона, Корсунь-Шевченкова, Умані та Василькова  змагалися за звання найкращих у Відкритій першості Уманської ДЮСШ з легкої атлетики, присвяченій пам’яті герою Радянського союзу Євгену Тищику.
Змагання проходили у двох вікових категоріях. У першій змагалися юнаки та дівчата 1996-97 років народження, у другій хлопці та дівчата 1998 року народження та молодші.
-  Спортсмени обох вікових категорій змагалися у стрибках в довжину, метанні списа, диска, молота та штовханні ядра, – каже заступник директора Уманської ДЮСШ з навчально-тренерської роботи, Світлана Лут -  У бігові ж обидві вікові категорію змагалися на дистанціях 100, 200, 400, і 800м. І лише старша вікова категорія боролася за перемогу на дистанції у 1500м.


У результаті змагань 9 золотих медалей дісталися уманським спортсменам. Так, Максим Музиченко був найкращим на дистанції у 100м. У дистанції на 200 метрах, серед дівчат,перемогу здобула Катерина Бурлака. На дистанції у 400м (серед дівчат) перше місце посіла Ніна Кривуша, серед юнаків  - Станіслав Задніпренко. У стрибках в довжину перше місце дісталося Марині Радзивіл.У метанні молота серед дівчат у обох вікових групах були кращими уманчанки Марина Ігнатенко та Яна Петренко.У штовханні ядра перемогу для Уманської ДЮСШ здобули Вікорія Панира та Валерія Семенкова. 


- Змагання започатковані давно, - розповідає директор Уманської ДЮСШ Владислав Грязнов. - Деякий час вони не проводилися, але вже третій рік поспіль вони відкривають сезон легкоатлетичних змагань в Умані. Організатори - Дитячо-юнацька спортивна школа та відділ із питань фізкультури і спорту. 

                                                                          текст і фото Наталія Подуст

1392

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз