| 12 липня 2013
 В Умані зібрали 3000 гривень на благодійному аукціоні побачень

Днями в Умані відбувся завершальний етап благодійного аукціону побачень. Аукціон тривав місяць у пабліку «Типова Умань» в соцмережі «ВКонтакті». Нагадаємо, що ціль аукціону – підтримати «вихованців» притулку для тварин, який організувала в Умані сім'я Мельників.

Усі, хто хотів брати участь у благодійному аукціоні, додавили свої фото у спеціальний альбом у пабліку та писали короткий опис про себе, де був вказаний вік, рід занять, місто, захоплення. Фото та опис кожного учасника розмістили на стіні пабліку "Типова Умань", і під час торгів під світлинами лотів, всі бажаючі могли залишати інформацію про свої ставки. Благодійні торги тривали два тижні.
- Участь у акції взяло понад півсотні уманчан. Під час торгів «купили» побачення з 32 учасниками. Вдалося зібрати 3000 гривень. Всі зібрані кошти були передані власнику притулку для безпритульних тварин - Мельнику Василю Івановичу! Хочу подякувати всім тим, хто брав участь в аукціоні за вашу небайдужість та людяність, - каже адміністратор пабліку «Типова Умань» Ярослав Кулінєєв.

1571

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз