11:14:20 | 10 листопада 2014
 В Умані запрацювала «Лавка майстра»

07 листопада в місті Умань по вулиці Леніна 57, на території колишнього військово-ремонтного заводу, відбулося урочисте відкриття магазину «Лавка майстра».

Про це йдеться на сайті  ДПтС в Черкаській області.

Мережа магазинів «Лавка майстра» створена за ініціативи центрального апарату Державної пенітенціарної служби України. В таких магазинах представлена продукція підприємств та майстерень установ виконання покарань. В управлінні ДПтС України в Черкаській області досьогодні функціонував один такий магазин в місті Черкасах на вулиці Сурікова 30. Задля зручності покупців втілене в життя рішення щодо відкриття аналогічного магазину в місті Умань.

Територіально установи виконання покарань Черкаської області розташовані в обласному центрі та Умані. Задля зменшення витрат на транспортування продукції та більш широкого ознайомлення потенційних споживачів із асортиментом і було прийняте рішення щодо створення другого магазину.

Начальник управління Анатолій Грищенко, начальники Старобабанівської (№92) та Уманської (№129) колоній – Валентин Чорнописький та Анатолій Лапуцький, директори підприємств Олександр Дзюман та Сергій Козиненко розповіли запрошеним гостям з числа представників бізнесу про виробничі можливості підприємств та мистецькі вироби майстерень, ознайомили із функціонуванням «Столу замовлень», надали рекламну та контактну інформацію, маючи на меті розширення замовлень.

Асортимент відкритого магазину вразив відвідувачів : тут представлені зразки виробів з граніту, металеві вироби, сітка рабиця, столярні та мистецькі вироби з дерева, нарди, шкатулки, картини, швейні вироби, костюми утеплені, костюми камуфльовані, одяг спеціальний, халати медичні, рукавиці, матраци, подушки, одяг та взуття, як зразок – представлене борошно та висівки із млина Уманської ВК (№129).

Зі слів Анатолія Грищенка : «Фінансові показники та результати продажів діючого у місті Черкасах магазину дають впевненість, що і цей магазин значно розширить обсяги продажів та надходження коштів на рахунки установ».

2362

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз