| 21 червня 2013
 В Умані встановлять "лавку примирення"

«Лавка примирення», що здатна помирити усіх: закоханих, батьків та дітей, і тих, хто відчуває один до одного неприязнь, з’явиться наступного тижня в Центральному сквері Умані. ЇЇ встановлять і відкриють, як подарунок до Дня молоді від місцевої влади уманчанам.

Ідея встановлення такої лавки в Умані належить начальнику відділу у справах сім'ї та молоді Марині Яковенко та фахівцю з відділу культури Нелі Петриченко.

- Уже кілька років, як «лавки примирення» встановлюють в українських містах. І коли ми побачили, що уманчани на своїх сторінках у соцмережах викладають фотографії таких лавок – виникла думка зробити щось подібне і в нашому місті. Нашу ідею також підтримав місцевий коваль Анатолій Черниш, який і втілив її в життя, - каже Марина Яковенко. - Ця символічна лавка призначена для того, щоб мирити усіх, хто посварився. Адже якщо двоє сядуть на неї, то увігнуте сидіння обов’язково їх зблизить. Лавка дуже красива, кована.  ЇЇ конструкція не дозволить тим, хто посварився сісти на неї і… не помиритись. Ми сподіваємось, що люди, які сядуть на цю лавку не лише помиряться, а й пробачать один одному всі образи. 

2511

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз