19:00:45 | 31 жовтня 2014
 В Умані вогонь пожежі забрав життя чоловіка

30 жовтня о 12:10 у багатоквартирному житловому будинку по вулиці Смідовича в одній із квартир сталася пожежа.

Повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло від сусідів, які першими відчули запах диму. На місце події оперативно прибув Уманський пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС, який впродовж години ліквідував займання. Під час розвідки та ліквідації пожежі в одній із кімнат вогнеборці виявили бездиханне тіло господаря, водночас рятувальниками із небезпечної зони було евакуйовано 88-річну матір господаря. Наразі життю та здоров`ю жінки ніщо не загрожує, повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Зі слів сусідів, чоловік часто зловживав спиртними напоями та мав звичку палити у ліжку. Саме через непогашений недопалок і загорілися постільна білизна та матрац на ліжку де відпочивав чоловік. За попередніми підрахунками збиток завданий вогнем склав 15 500 грн.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян: необережність при палінні в нетверезому стані призводить до пожеж, під час яких пошкоджується майно, травмуються і гинуть люди. Заядлі курці, нехтуючи своїм життям, наражають на небезпеку і оточуючих. Закликаємо: цінуйте своє здоров’я та життя! Недбале ставлення людей до власного життя – причина великої кількості пожеж!

1175

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз