| 01 липня 2013
 В Умані відсвяткували День молоді(ФОТО)

30 червня о 16:00, біля кінотеатру «Комсомололець» розважально-ігровою програмою розпочалося святкування Дня молоді. Відповідальність по забезпеченню позитивного настрою уманчанам та гостям міста взяв на себе відділ у справах сім'ї та молоді.

- Не зважаючи на дощ, вдалося провести усе,що запланували: розважально-ігрову програму для дітей, і урочисту ходу, в якій взяли участь багатодітні родини, студенти військових кафедр підготовки офіцерів запасу УДПУ, УНУС, красуні міста, учасники клубу «Wake up Club»,– зазначає начальник уманського відділу у справах сім'ї та молоді Марина Яковенко. - Також  цього дня урочисто відкрили «лавку примирення», встановили «скриньку довіри» у головному відділенні «Укрпошти».

До того ж під час святкування всі гості свята могли відвідати майстер-класи від відомої уманської майстрині Олени Ющенко.

- Проводжу сьогодні одразу кілька майстер-класів – з виготовлення традиційної ляльки-мотанки та паперових квітів, – розповідає пані Олена. – Серед малечі найбільше  захоплення викликали саме паперові квіти. Діти із задоволенням вчилися їх робити.

Також для малюків тут проводили конкурси та ігри з подарунками

- Моя донечка спочатку трохи ніяковіла під час ігрової програми, – говорить пані Олеся, мама 8-річної Катрусі. - Проте ведучі дуже легко змогли захопити дітей різноманітними конкурсами, а подарунки, що отримали учасники конкурсів та розваг були надзвичайно  хорошими.

Хоча святкування розпочалося непроглядною зливою організатори і у такому «подарунку» знайшли позитивні моменти.

- Після спеки такий дощ це дуже добре, адже після нього і дихається легше, і дерева та тротуари чистішими стали. А до того ж, за народним повір’ям, усі починання у дощ матимуть успіх. А нам би насправді хотілося б щоб для Умані День молоді став одним із улюблених свят, - кажуть організатори.

1896

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз