10:50:44 | 21 березня 2019
 В Умані відкрили оновлений сервісний центр МВС України

19 березня в Умані запрацював оновлений сервісний центр МВС №7142, що функціонуватиме за принципом єдиного вікна та відкритого простору. Завдяки цьому отримання бажаних послуг відтепер займатиме від 30 хвилин до 3 годин. Сервісний центр знаходиться за тією ж адресою: вул. Степана Бандери, 12, інформує сайт міста Умань.

Оновлений сервісний центр МВС обладнано електронною чергою та інформаційним боксом. Також там тепер є планшет якості обслуговування громадян. За його допомогою відвідувачі зможуть залишити відгук про роботу адміністраторів.

У сервісному центрі МВС всі охочі зможуть зареєструвати та перереєструвати транспортний засіб, отримати та замінити посвідчення водія, отримати довідку про несудимість тощо.

Урочисте відкриття сервісного центру відбудеться 21 березня. На заході будуть присутні: керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівць, начальник РСЦ МВС в Черкаській області Володимир Андрущенко, голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та сільський голова села Родниківка Руслан Яремчук.

1906

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз