| 14 листопада 2013
 В Умані розпочато реконструкцію Шевченківського скверу.

Днями у Шевченківському сквері розпочався перший етап реконструкції. Він передбачає оновлення території прилеглої до пам’ятника Тарасу Шевченку.
- У даний час розпочато перший етап реконструкції скверу, – зазначає начальник відділу комунального господарства Уманської міської ради Микола Лисогора. – На проведення цих робіт заплановано близько 2 млн., гривень. Буде замінено старе асфальтове покриття новим, яке включатиме в себе і плитку, і ще деякі елементи замощування. Також фахівці проведуть цілий комплекс робіт по оновленню пам’ятника Кобзарю.


На запитання кореспондентів «Умань.Інфо», чи змінять свій вигляд газони розміщені навколо пямятника у комунальному господарстві зазначили.
- Зміни очікуються, зміни суттєві. Ця територія стане охайною, оновленою і більш привабливою, такою як і має бути згідно проекту. Завершення першого етапу передбачено до кінця 2013 року. А у наступному році планується реалізувати інші етапи реконструкції скверу. 

Про те, що саме зміниться у сквері вже у 2014 році у комунальному господарстві не поспішають озвучувати, забігаючи наперед. Лише зазначають: - Все згідно проектного плану.

Нагадаємо:

Що до початку реконструкції містом ширилися чутки,що саме в цьому сквері зявитсья ще один фонтан та РАЦС

1490

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз