| 22 жовтня 2012
 В Умані пройшов автопробіг «За Родину!»(За Батьківщину!)

20 жовтня в Умань завітали учасники масштабного автопробігу, що охопив 19 міст України та Росії. Автопоробіг «За Родину!»(За Батьківщину!) розпочали з міста Севастополь  ще 16 жовтня, а завершать його у Москві вже у цю п’ятницю. Там учасники пробігу візьмуть участь у фестивалі «Звенящие кедры России»(«Дзвінкі кедри Росії»)

Головна мета автопробігу – поширення серед людей ідей органічного землеробства та розповсюдження практики родових маєтків.

- Родовий маєток - це ділянка землі для постійного проживання сім'ї, розміром не менше гектара, на якому сім'я з любов'ю може побудувати свій будинок, посадити Родове дерево, власний ліс, сад і город, облаштувати ставок, - пояснює учасник автопробігу Олексій Сергієнко. Сам Олексій  живе в подібному маєтку на Донеччині  вже 8 років. У чоловіка 3 дитини, найстаршому – 11 років, шестирічна донька та трьохрічний син. Діти не позбавлені розваг. – Ми часто виїжджаємо з дітьми у місто, відвідуємо атракціони та цікаві заходи. А в маєтку їм краще – повітря чисте.

- У кожному місті по ходу автопробігу організуємо ярмарки, де продаємо органічну продукцію, книги та відеофільми, екологічно чисті товари. Наостанок - проводимо концерт бардів з піснями про Землю та Батьківщину, розповідає організатор автопробігу Петро Трофименко.

В ході автопробігу «За Родину!»(«За Батьківщину») учасники вже здолали понад 800 км. Участь в автопробізі беруть 4 машини.

 

                                                                                                                                           Ріка Гордашевська
 

1701

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз