| 04 березня 2013
 В Умані пройшли змагання «Здорові діти-здорова нація»

У перший день весни Умань визначала команду, яка поїде на змагання до Черкас.
 

Першого березня в Умані 160 малюків 2003-04 років народження у стінах УДПУ змагалися за право поїхати до Черкас на фінальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Здорові діти-здорова нація».
- Це 16 команд із усіх шкіл міста, двох НВК та педагогічного ліцею. Тож конкуренція напружена, – зазначає начальник відділу з питань фізкультури і спорту Ольга Ремез. - Жоден навчальний заклад міста не відмовився від участі у сьогоднішньому заході, адже перемога у ньому дасть право представити Умань на обласному рівні. А якщо пощастить перемогти і там, то юні спортсмени поїдуть до столиці. Змагання проходять при підтримці Відділу з питань фізичної культури та спорту і Уманського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Участь в цьому Всеукраїнському заході Умань приймає вже третій рік поспіль.
Спортивно-масовий захід «Здорові діти-здорова нація» складається із 5 видів естафет. Всі вони досить непрості у виконанні, тому команди учасників серйозно віднеслися до підготовчого етапу.
- Участь у спортивно-масовому заході «Здорові діти-здорова нація», ми приймаємо вперше, – говорить вчитель фізкультури НВК№24 Наталія Скляр. - Але підготовку до цих змагань ми розпочали ще рік тому. Значну увагу на уроках фізкультури приділяли естафетам . Також в нашому навчальному закладі діє гурток «У світі спорту» і в ньому ми тренували свою команду.
Призовим фондом спортивно-масового заходу «Здорові діти-здорова нація» були три комплекти медалей, грамоти, солодощі, і кубок. Він дістався команді школи №10, яка за результатом змагань і поїде до Черкас.
 

Результати змагань:
Третє місце дісталлося команді школи №8.
Друге почесне місце здобула команда школи №1.
Перше місце виборола команда школи № 10. 

                                                                                       текст і фото Влада Радова

1301

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз