| 06 жовтня 2013
 В Умані пройшли дитячі велоперегони

Вчора, 5 жовтня, на День міста, в Умані пройшли дитячі велоперегони.  Діти від 3-х до 12 років змагалися  на території спортивного комплексу «Уманьферммаш». Для участі у велозманнях організатори  просили мати: велосипед, шолом та гарний настрій.

О 13.00 на території спортмайданчика, де і мали відбутися велозмагання, розпочалася реєстрація. І поки одні учасники реєструвалися, іншим організатори пропонували … погратися у активні ігри.

По завершенню реєстрації маленьких спортсменів запросили на урочисте відкриття перегонів.
Чотирирічного Тимофія прийшла підтримати уся родина.

- Він у нас на велосипедах їздить уже кілька років. Рік назад пересів ось на цей двоколісний. Щодня катається по парку на ньому. Наловчився їздити швидко, як справжній спортсмен, - каже про свого племінника Галина Коваль. – Дізналися  про змагання з Інтернету.

Семирічний уманчанин Максим на змагання прийшов з ініціативи старшого брата.

- Старший син дізнався про змагання, а ось менший загорівся бажанням взяти в них участь, - каже мати хлопчика.

Варто зазначити, що змагання проходили у трьох у трьох вікових групах: 3-5 років, 6-9 років та 10-12 років. Найпершими на дистанцію вийшли наймолодші учасники, віком 3-5 років. Вони долали два кола на своїх велосипедиках. Учасники ж середньої групи (6-9 років) проїхали по три кола. Спортсмени вікової категорії 10 – 12 років долали чотири два кола з додатковими перешкодами.

Уманани активно вболівали за малечу. Змагання вийшли дуже емоційними та цікавими

- Мені подобається атмосфера заходу. Змагання вдалися на славу, - каже уманчанка Анастасія Коваленко. – І діти, і дорослі отримали неабияке задоволення від перегонів. Адже малеча змогла відчути себе справжніми спортсменами, а батьки отримали чергову змогу пишатися успіхами своїх чад.

Додає:

- До того ж такі заходи не лише цікаві та веселі, вони ж іще пропагують здоровий спосіб життя, зацікавлюють дітей до занять спортом і допомагають виховувати в малюків дух перемоги.

 

Вкінці маленькі чемпіони були нагороджені грамотами та подарунками.

Переможці по вікових групах.
Дівчатка(3-5років)
Анастасія Кисіль, 3 роки
Хлопчики (3-5 років)
Наюк Георгій, 5 років
Будченко Ярослав, 5 років
Тульчинський Аристарх, 5 років

Дівчатка(6-9 років)
Світлана Безязична, 9 років
Єлизавета Волошина, 7 років

Хлопчики 6-9 років
Олексій Вовк, 7 років
Дмитро Кудрявцев, 7 років
Куркудюк Олексій, 9 років

Хлопчики 10-12 років
Георгій Авраменко, 12 років
Владислав Лукоїд,11 років
Захарчук Роман, 11 років

- Дитячі велосипедні змагання відтепер будуть традиційними і проводитимуться двічі на рік: у червня на День захисту дітей та у жовтні на День міста, - каже ініціатор змагань, власник магазину «Wake up» Костянтин Горобець.

 

 

2945

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз