20:56:30 | 17 квітня 2018
 В Умані пройде акція з прибирання #ЧистоУмань

20 квітня в Умані пройде акція прибирання «#ЧистоУмань». Її організатори – чотири уманчанки - Жанна Лісон, Єлизавета Панченко, Вікторія Михайлюк-Врачинська та Лілія Кушніренко.

«Я дуже люблю своє місто! Для мене воно завжди було наповнене людьми, чистим. Цієї весни я побачила багато бруду, сміття, пилу і мене це обурило. Я не стала мовчати і опублікувала сторіс у соцмережах. Відразу відгукнулось багато друзів, які розділяли мою думку. Отож, ми зібрали гідну команду і разом вирішили прибрати наше місто і долучити до прибирання небайдужих. Так і народилась ідея акції #чистоУмань», - розповідає Жанна Лісон

« Я просто побачила пост Жанни у «Фейсбуці», де вона цікавилася де наші активісти? Чому місто таке брудне? От я, і запропонувала самим стати активістами», - додає Вікторія Михайлюк-Врачинська

Дівчата переконані: якщо хочеш жити у комфортному і красивому європейському місті – то не будь байдужим до його проблем, адже європейське місто - це люди, які готові робити його кращим.

"Насправді не пам’ятаю, коли ідея #чистоУмань з’явилася у мене в голові. Здається, вона ніколи з неї не виходила. Особливо гострим стало питання після того, як я майже рік пожила у Європі. Завжди думала про те, що дихати пилом і ходити по брудних вулицях значить, у першу чергу, не поважати себе. Пам’ятаю, навіть у Новорічній обітниці загадала бажання – бачити красу навколо себе. Можна жалітися, що ніхто не прибирає і чекати на чудо, а можна почати з себе. Ми обрали другий варіант" -  підкреслює Єлизавета Панченко.

Організатори додають: «Якщо хтось не зможе взяти участь у акції «ЧистоУмань», то є можливість приєднатися до флешмобу з аналогічною назвою. Аби стати його учасником потрібно прибрати будь-яку ділянку в місті, зробивши фото до та після прибирання. А виклавши фото звіт у соціальні мережі, передати естафету (затегавши двох друзів) іншим людям»

Отже, якщо тобі набрид бруд та сміття навколо? Мрієш про чисту Умань? Тоді приєднуйся до акції «ЧистоУмань» і ти зможеш допомогти своєму місту стати чистішим! 20 квітня о 10.00 ми чекаємо тебе, твоїх друзів та знайомих біля магазину «Вейкап». Де ми будемо прибирати? Давайте оберемо цю територію разом. В коментарях під даним постом пишіть свої пропозиції. Пропозиція,яка набере найбільше відгуків і стане місцем для нашого «генерального прибирання». З собою просимо взяти рукавички для прибирання та гарний настрій! Чекаємо всіх у п’ятницю о 10 ранку біля «Вейкапу»(Європейська,52). Разом ми зможемо зробити Умань чистішою!

1403

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз