09:50:55 | 02 травня 2019
 В Умані назвали будинки, жителів яких позбавлять субсидій

«Уманське ремонтно-експлуатаційне управління №3» назвало будинки в Умані, мешканці яких мають найбільші борги за комунальні послуги. Адміністрація комунального підприємства попередила, що незабаром власники квартир із боргами залишаться без субсидій та сядуть на лаву підсудних. Пише сайт міста Умані.

Адміністрація «Уманського РЕУ №3» наголошує, що наразі на підприємстві працює близько 200 працівників, які надають уманчанам якісні послуги з утримання багатоповерхових будинків.

«Щоденно прибираються прибудинкові території, проводяться ремонтні роботи систем водопостачання, водовідведення, теплопостачання, освітлення місць загального користування, ліфтів та інші. Про те є і заборгованість населення перед підприємством», ― зазначили в «Уманському РЕУ №3».

Найбільшу сукупну заборгованість мають будинки за наступними адресами:

Європейська, 96 ― 47 тис. грн;
Гонти, 24 ― 41 тис. грн;
Гонти, 42 ― 40 тис. грн;
Виговського, 37 ― 48 тис. грн;
Незалежності, 63 ― 53 тис. грн;
Незалежності, 74 ― 73 тис. грн;
Незалежності, 83 ― 61 тис. грн;
Пушкіна, 27 ― 81 тис. грн.
Адміністрація «Уманського РЕУ №3» наголосила, що заборгованість перед підприємством напряму впливає на якість наданих послуг.

«За наявності заборгованості за послуги з утримання будинків понад три місяці підприємство буде звертатись до Управління праці та соціального захисту населення про припинення надання субсидії власникам квартир, які мають відповідний борг. А також подаватимуться позови до суду про сплату боргу», ― зазначається на сторінці «Уманського РЕУ №3» у Faceboo

1739

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз