| 20 вересня 2013
 В Умані контролюватимуть куди уманчани викидають сміття

Уманські комунальники  перевірятимуть яри та урвища міста….аби  прослідкувати чи не «ростуть» там стихійні сміттєзвалища.
Про це, 18 вересня,під час наради з благоустрою Умані  повідомив перший заступник міського голови Станіслав Марков.
Комунальники кажуть: майже у кожному районі Умані є  місця, куди уманчани «тихцем» зносять сміття. І в результаті по місту «виростають» стихійні сміттєзвалища. – І тільки ми приберемо та вивеземо увесь мотлох з якогось із таких смітників, за тиждень-другий знову на тому місці «виростають» нові звалища.
- За даними служб, що забезпечують в місті прибирання та вивезення побутового сміття на сміттєзвалище, лише 65-67% уманчан та підприємств підписали з ними угоди, –  зазначають у міськвиконкомі. - Решта ж громадян та організацій пояснюють, що у них сміття немає. Але у фактично кожному районі міста, а особливо у приватних секторах,  час від часу з’являються стихійні сміттєзвалища.
Нині чиновники вже створили спеціальну комісію, яка проводитиме рейди по таких місцях та ..слідкуватиме звідки ж «ростуть» такі смітники. За словами начальника відділу комунального підприємства Микола Лисогора  дана комісія вже діє.
- Вже цього тижня комісією проведено 3 рейди, та складені протоколи. Така робота триватиме, порушників будемо штрафувати.

                                            текст Влада Власова

1638

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз