15:46:41 | 26 жовтня 2018
 В Українському аграрному ліцеї стартував масштабний проект «бізнес-інкубатор»

1 жовтня в Українському аграрному ліцеї стартував масштабний проект «бізнес-інкубатор», який розділився на 3 групи(проекти).

 

Про це повідомляє прес-служба закладу.

 

1. Event. Там ліцеїсти планують та організовують свята і події. На даний момент у розробці Halloween Fest, вечірка, яка обіцяє бути надзвичайно крутою та шаленою. 

Instagram:https://instagram.com/halloween_fest_?utm_source=ig_profile_share&igshid=x7irxb9nyn3l

Facebook:https://m.facebook.com/Halloween_Fest_Uman-763440710663506/

 

2. IQ club. На цьому освітньому проекті учні залучають школярів з міста на студії, які ведуть самі ж ліцеїсти. Будуть проводитись такі студії як: секрети харизми, Media Factory, Art&Craft ,StarDust,DinoLand.

Instagram:https://instagram.com/iq_club_?utm_source=ig_profile_share&igshid=deebcbl81rb6

Facebook:https://m.facebook.com/IQclub-320698791816061/

 

3. So.crea_. Молодь, виготовляє круті та креативні сувеніри: футболки, блокноти, планери, ручки, ручки-підставки під телефон та багато іншої продукції, яку зможе придбати кожен.  

Instagram:https://instagram.com/so.crea_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1mk23fh53qfos

Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100029312360766

 

«Бізнес-інкубатор» спрямований на те, щоб ліцеїсти мали уявлення про доросле життя та визначились з майбутньою професією. 

 

«Я дуже рада, що беру участь у «бізнес-інкубаторі». На мою думку, це унікальна можливість проявити себе і свої здібності, а також проникнути у доросле життя. Я маю надію, що проект, врешті-решт, допоможе мені визначитись зі своєю майбутньою професією», — зазначила учасниця «бізнес-інкубатора», Софія Березюк.

 

Event запрошує всіх відвідати сімейну  вечірку Helloween Fest, яка відбудеться 3 листопада за адресою вул. І. Гонти 3 (на стоянці, біля ВАР). Діти можуть приходити разом з батьками, дрес-код обов‘язковий, адже ввечері відбудеться коронація «король та королева вечору», також буде змагання «найкращий ліхтарик Джека», у вас буде змога вирізати найгарніший гарбуз і отримати за це нагороду. На вечірці будуть різні смаколики та напої, найголовнішим напоєм вечора буде безкоштовний безалкогольний глінтвейн.

Ціна квитка 20 грн. 

З нетерпінням чекаємо на кожного о 12:00-18:00!

 

Також IQ club запрошує уманчан на студії(гуртки), якаі будуть проводитись у приміщенні Українського аграрного ліцею(вул. І.Гонти 3).

Ласкаво просимо до нас!

 

 

 

2402

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз