| 01 березня 2013
 В перший день весни пограбували ювелірну крамницю(ОНОВЛЕНО)

      В Умані у перший день весни серед білого дня, у людному районі міст, близько 10 ранку, двоє невідомих в масках пограбували ювелірну крамницю.
      Сьогодні, вдень двоє невідомих увірвались у ювелірну крамницю «Карат», що розташована поблизу перехрестя вулиць Тищика та Леніна. Грабіжники наказали дівчині лягти на підлогу, а самі прострелили вітрину та забрали звідти дорогі прикраси. Їм вдалося за 30 секунд пограбувати крамницю та зникнути з місця пригоди. Дівчина-продачиня отримала стрес і нині приходить до тями, як саме і що скидали в мішок нападники вона не бачила. Як стало відомо кореспондентам «Умань.Інфо» продавчиня побачила грабіжників ще на порозі, коли вони вдягали шапки та обмотувались шарфам. Саме тоді вона встигла натиснути натиснути кнопку виклику державної служби охорони.

- Двоє нападників вискочили з магазину і забігли у двір. Скоріш за все їх там чекала автівка...  Вони, мабуть, чекали, коли потік покупців зменшився і в цей момент забігли, - кажуть сусіди по будинку. - Ми спочатку не зрозуміли, що трапилося. Почули «хлопок». Коли зайшли в магазин, побачили: дівчинадівчина на підлозі, жива. Вітрини розбиті, прикрас немає.

Правоохоронці по даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною третьої, статті 187 ККУ – розбій. Сума збитків, завданих нападниками, підраховується. На даний час  проводяться всі необхідні  заходи по встановленню осіб, які вчинили  напад. 

 

1927

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз