| 18 березня 2013
 В одному з уманських університетів оселилась «Мафія»?

20 березня у стінах Уманського національного університету садівництва відбудеться третя інтелектуально-психологічна гра «Мафія».
- Це надзвичайно цікава гра і до того ж  вона дозволяє учасникам попрактикувати свої вміння в публічних виступах, стратегічному мисленні під час спілкування,  маніпуляції, тощо, - розповідають ініціатори "Мафії" Алекс Бойко та Юрій Мельник. -  До нас приходять люди різного віку (прим. авт. -починаючи від 18), різних інтересів.  Але ми проводимо  зустрічі не лише  з «Мафії». Граємо в УНО та монополію.

Додають:
Наше завдання - зацікавити молодь до неординарних форм відпочинку. Ціль – дати інтелектуальну альтернативу безпричинного сидінню в Інтернеті, - пояснюють вони. - З першої зустрічі активність була вражаючою. Близько 15 осіб зголосилися брати участь. Вже на другій зустрічі кількість гравцем було 22 людини.  Ми вирішили що зустрічі з даної грі будуть відбуватися раз на 2 тижні.  У найближчу середу запрошуємо всіх бажаючих долучитися до гри.

А з настанням весни хлопці планують залучити студентів до катанння на велосипедах, футболу та баскетболу. 

Довідка:
Мафія — салонна командна психологічна покрокова рольова гра з детективним сюжетом, яка моделює боротьбу інформованих один про одного членів організованої меншості проти неорганізованої більшості. Гра придумана весною 1986 року студентом факультету психології МДУ Дмитром Давидовим із Каменськ-Уральського. Спочатку в неї грали у гуртожитках, аудиторіях і коридорах МДУ, але після того як деякі студенти університету провели канікули в літніх студентських таборах, де відпочивали студенти й інших радянських вузів, гра разом із новими учасниками почала розповсюджуватися в інших навчальних закладах СРСР.
До речі: Третя зустріч «Мафії» відбудеться в кімнаті відпочинку гуртожитку №4 УНУС

 

Аліна Кравець

1298

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз