08:45:19 | 09 лютого 2021
 Увага! В Умані поліція встановлює очевидців ДТП

 03 лютого, близько 18:00 години до Уманського районного управління поліції надійшло повідомлення про ДТП.

    На місце події виїхали правоохоронці, які встановили, що водій легковика Hyundai Sonata, на перехресті вулиць Небесної Сотні і Садової, здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину по регульованому переходу на зелене світло світлофора. Внаслідок автопригоди 41-річна жінка була госпіталізована до Уманської міської лікарні з тілесними ушкодженнями.
    3а вказаним фактом слідчим відділенням розслідування злочинів у сфері транспорту Уманського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
    Окрім того, поліція звертається до всіх громадян, хто став очевидцем події або володіє будь-якою інформацією про дану подію, звернутися до Уманського районного управління поліції за адресою Незалежності, 35 або повідомити за телефонами: 04744 40366 або 102.
 
1063

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз